OVER       BLOG       DIENSTEN       PORTFOLIO      CONTACT
OVER       BLOG       DIENSTEN       PORTFOLIO      CONTACT

Ik kan niet met harde cijfers beloven dat jullie door het uitbrengen van een boek of publicatie x-aantal nieuwe klanten binnenhalen.

Wat ik wel zeker weet is dat een boek of papieren publicatie, in deze snelle digitale wereld, de tijd even laat stilstaan. Er zal tijd genomen worden om jullie boek te bekijken, die (potentiële) klant wordt volledig meegenomen in jullie verhaal.

Niet alleen door wat er geschreven staat, maar juist door al die haast onopvallende conceptuele keuzes die volledig in lijn staan met jullie onderneming. Conceptuele keuzes in ontwerp, typografie, beeldmateriaal, papier, bindwijze, manier van drukken,…..

Waarschijnlijk krijgt jullie opvallende publicatie zelfs een prominente plek in het kantoor of woonkamer van jullie doelgroep en (potentiële) klant. Daar ga ik als ontwerper voor! Niet zomaar snel, snel even een boekje lay-outen zoals er al honderden bestaan. Maar ontwerpen met aandacht, alle tactiele eigenschappen meegenomen en in directe commnunicatie met jullie.

Jullie zijn dè expert in de strategische kant van jullie bedrijf of organisatie. Als grafisch ontwerper ben ik de persoon die in een wirwar van mogelijkheden, orde schept. Om samen tot een boekconcept te komen welke jullie meer geloofwaardigheid brengt.

Bekijk op deze pagina ons portfolio. Klik op elk project voor meer specifieke achtergrondinformatie.


© 2023 | Jedidja Samyn Ontwerpbureau | BE 0695 517 219 | ︎ ︎ 
© 2023 | Jedidja Samyn Ontwerpbureau | BE 0695 517 219 | ︎ ︎