OVER       BLOG       DIENSTEN       PORTFOLIO      CONTACT

Is het echt tijd om te investeren in offline? Ik geloof van wel!

Een krachtige visuele identiteit kan namelijk met gemak doorgetrokken worden in elke offline en online toepassing. We gaan voor op en top herkenbaarheid!
Want... herkenbaarheid zorgt uiteindelijk voor vertrouwen.

Als ontwerpbureau zorgen we ervoor dat elk detail visueel klopt met waar jij voor staat en waar jij naar toe wilt werken.Volg mij op instagram @jedidjasamyn


‘Van kleins af aan was het duidelijk dat ik in ‘waardeloze’ materialen, waarde zag. Met een grote doos, wat wol en oude tijdschriften kon ik mij úren amuseren.’ 

Het experimenteren en creëren is nooit gestopt. En toen ik ontdekte dat er mensen waren die dit als job deden, was ik helemaal niet meer te houden.

De jaren tijdens mijn studie grafisch ontwerp waren fantastisch. Al was het zeker met vallen en opstaan. Mijn masterproject bleek een project te zijn welke heel wat mensen aansprak (bekijk hier meer). Het werd geselecteerd voor de Wanatoeprijs, Week van het ontwerpen (Kortrijk), Next generation, Please! (Bozar), Reciprocity Design (Liège) en Atypi (Antwerpen). Hierna wist ik het zeker: hier wil ik verder mee!

De afgelopen jaren deed ik ervaring op met het ontwerpen voor tal van verschillende bedrijven en organisaties. Mijn missie werd steeds duidelijker: het ontwerpen van sterke visuele identiteiten op een stijlvolle, innovatieve en artistieke manier.

Of het nu gaat om een huisstijl of boekontwerp, ontwerp van magazine of nieuwjaarskaart… Stuur me een mailtje, dan bespreken we de mogelijkheden!


© 2022 | Jedidja Samyn Ontwerpbureau | BE 0695 517 210       ︎  ︎ 
© 2020 | Jedidja Samyn Ontwerpbureau
BE 0695 517 210    ︎  ︎