Boekbindatelier Elim bindt en herstelt boeken + Bijbels die een verhaal met zich meedragen. Jedidja is gepassioneerd door het ambacht van boekbinden, speciale details en duurzame materialen.
Waarom een boekbinder inschakelen?

  • Je hebt een Bijbel vol notities, waardoor de Bijbel tè waardevol is om zomaar te laten verkommeren in een loshangende kaft

  • Je koopt een nieuwe Bijbel, maar je vindt de kaft maar niets en wilt liever een echt lederen kaft.

  • Het kookboek wat al jaren in de familie is, ligt volledig los en is niet meer te gebruiken. Om het boek klaar te maken voor de komende generaties, moet er echt iets gebeuren.

Contacteer mij hier voor een kosteloze intake.
Ik bekijk het boek of de Bijbel grondig en samen bespreken we de mogelijkheden. 


Kleine uitgave van statenvertaling, door klant gekregen als kind. Boekbindatelier Elim voorzag de Bijbel van een nieuwe, extra speciale, kaft door met de suede en buitenkant van het leer te spelen.Grote uitgave van NBG, dierbaar voor klant want tijdens tienerjaren gebruikt. Boekbindatelier Elim herstelde de losse pagina’s, voegde een aantal notitiepagina’s achteraan bij en zorgde voor een nieuwe hardcover kaft. Uitgave HSV die intensief wordt gebruikt waardoor het nepleer afrafelt en de kaft los kwam te zitten.  Boekbindatelier Elim herstelde de losse pagina’s en gaf de Bijbel een nieuwe kaft. 


Bekijk hieronder de brochure voor meer informatie en opties:

info@jedidjasamyn.com
www.jedidjasamyn.com/elim
+32 487 629 143


BE 0695 517 219

Boekbinderij in Bilzen (Limburg) België.
Woon je niet in de buurt? Geen probleem, mailen en de post is onze uitkomst!


© 2020 JEDIDJA SAMYN - BOEKBINDATELIER ELIM